Erotiske blogs

Kategoriseret under Kinks &fetish og tagget med , , , , .

Først kom internettet, der blev brugt til kommunikation mellem store organisationer. Siden kom hjemmesiderne, der bruges oplysende og kommercielt af både enkeltpersoner og organisationer. Så kom blogs, der blot er mikro-hjemmesider med kommentarfunktion, hvor enkeltpersoner kan blive forfattere, redaktører og udgivere af eget materiale uden censur og andres indblanding.

Der findes tusinder af blogs med erotisk indhold i både tekst og billeder. Nogle blogs er oplysende og skrevet af enkeltpersoner eller foreninger, andre blogs er erotiske fortællinger eller erotiske fantasiuniverser, hvor billeder og tekster er af svingende kvalitet, men hvor der både kan være inspiration og lyst at hente. Se et lille udvalg af links nedenfor.

Der findes blogs for enhver seksuel smag. Blogs kan bruges til inspiration eller til at blive klogere, når vi blot holder for øje, at indholdet ofte er enkeltpersoners, ofte anonymiserede, fantasifulde beretninger.

Det spændende er, at de mange blogs giver indkig i et utal af seksuelle fantasier men også i tanker og dybe refleksioner over seksualiteten og dens rolle og funktion. Ofte skrevet med en stor portion humor.

Særligt indenfor D/s-universet (Dominans/submissivitet) findes et stort antal fremragende blogs; måske fordi dominans og undergivelse lukker op for erotiske universer med en rollebesætning og på steder, hvor fantasien er den eneste begrænsning. Historierne foregår på godser, herregårde og slotte, i Frankrig, England og Det gamle Rom, hvor herskere og herskerinder indgår i alle tænkelige former for seksuelt samvær med deres undergivne, deres tyende etc.

Da fantasien er den eneste begrænsende faktor og fortællingerne skrives og udgives anonymt eller under eksotiske navne, er der også plads til de vildeste forestillinger om tvang, voldtægt og ekstrem udnyttelse. For en del både kvinder og mænd indgår tvang, overgreb og voldtægt i de seksuelle fantasier, og i blogosfæren er der rig mulighed for både at skrive og læse om seksuelle handlinger, der er aldeles forbudte i virkelighedens verden.

Blogs er drevet af enkeltpersoners fortællelyst og kreativitet og derfor har mange blogs en begrænset levetid. Fortælletrangen tilhører en bestemt epoke i den enkeltes udviklingshistorie. Forfatterne skriver sig tomme, kilden løber tør og opdateringerne og de nye historier bliver sjældnere og sjældnere, og til sidst lukkes bloggen ned.

De fleste blogs har en blogroll, som er en samling af skribentens foretrukne blogs. Det er disse blogrolls, der skaber sammenhæng i blogosfæren, hvor man ved at følge links kan hoppe rundt i det samme interessefællesskab.

Jeg har nedenfor samlet et lille udpluk af erotiske tekst- og billedblogs, som jeg også lægger i min blogroll. I er velkomne til at sende mig links til gode erotiske blogs.

Engelsksprogede blogs

http://gretachristina.typepad.com/greta_christinas_weblog/, hvor en erfaren forfatter og blogger skriver om ’Sex, atheism, politics, dreams, and whatever’. Sitet har en omfattende blogroll.

http://vanillamom.wordpress.com skriver tankevækkende og kinky historier og hverdagsglimt fra et hemmeligt D/s liv. Omfattende blogroll.

Tekstblogs på dansk:

http://bdsm.far-out.dk/ hedder ’BDSm for alle’ og giver oplysning om forskellige seksuelle praktikker

http://kyrias.blogspot.dk er skrevet af en kvinde, der skriver og kærlighed og parforhold i en BDSm-kontekst.

http://virkelighedensverden.wordpress.com er skrevet af en ung kvinde med erfaringer fra BDSm miljøet, og som bruger bloggen til at dele personlige oplevelser, tanker, drømme og fantasier.

http://hanskvinde.wordpress.com er en velskrevet blog, der er udformet som en erotisk dagbog. Den kvindelige blogger skriver om sex og parforhold.

http://stjerneskudogvildskud.blogspot.dk/ er en velskrevet blog, skrevet af en kvinde om sexualitet, swingerklubber, begær og andre kærlige tanker

http://sheritassecrets.wordpress.com/ er personlige beretninger, som den kvindelige blogger kalder ’BDSm pakket ind i rosenblade’

http://www.stopstaringclothing.com/ sælger beklædning til kvinder

Billedblogs

http://yourbadgrrl.tumblr.com ‘Dreambook for a catholic girl’ opdateres hyppigt og indeholder meget smukke og uartige billeder

http://theguccislut.tumblr.com er skrevet af en anonym kvinde, der poster billeder af smukke, slanke kvinder i erotiske situationer, krydret med erklæringer om seksualitet

 

9 Responses to Erotiske blogs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *