Kærlighedshandlinger

Kategoriseret under Fantasier og tagget med , , .

Hvad er det bedste du ved? Hvad skal din elskede gøre for dig, så du mærker din elskedes kærlighed og hengivelse?

Det kan være meget enkle ting: en kop frisklavet kaffe serveret med en småkage, at blive tørret på kroppen med en varm vaskeklud, at tage de tunge indkøbsposer, at planlægge et biografbesøg eller en aften i byen, at holde døren, at lægge en varmedunk i sengen, at stille en blomst på natbordet, at sende en opmærksom sms, at købe en lille overraskende gave etc.

Dertil kommer alle de frække…

Hvordan er det inden i dig, når du modtager de små kærlighedshandlinger?
Hvad skal du gøre, så din elskede mærker din kærlighed?
Hvornår har du senest gjort det?

2 kommentarer til Kærlighedshandlinger

 1. Susanne skriver:

  Det minder mig lidt om en diskussion, jeg har haft med nogle af mine veninder. De kan ikke forstå, at jeg er nyforelsket i min mand på 13. år, men de selv skændes / bliver skilt. Men det er jo netop pga. det, du skriver der.

  Ligger der f.eks. noget tøj på gulvet, handler det ikke om, at kæresten har lagt det der for at genere en, han har da bare glemt det, og så er det ikke sværere at samle det op. Odds er at kæresten gør 117 andre lignende småting for en selv, som irriterer ham lidt, men som man ikke selv tænker over. Når man husker alle de der små ting, der gør hinanden glade, og ikke gør uheld / glemsomhed til et problem, så når man altså langt. Det, du skrev, var en god reminder om det.

  • Michael skriver:

   Kære Susanne
   Tillykke med kærligheden
   – og tak for din kommentar.
   Nyforelsket efter 13 år… Ja, det kan nemlig godt lade sig gøre.
   Det lykkes for nogen, det er lykkedes for dig, men mislykkes for andre, som finder sig selv midt i et ulykkeligt og perspektivløst forhold.
   Vi har kun det ene liv, og jeg synes det er tragisk, når elskende nøjes med et liv i ulykkelighed, frem for at gøre det fornødne. F.eks. at søge hjælp eller at mobilisere det fornødne mod til lytte til hinanden og til at rumme forskellighed.
   Hvor er det kæden hopper af?
   Venlig hilsen
   Michael

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *