Rådgivning og samtale

Rådgivningssamtalerne vil typisk ske i et forløb over 2-5 gange.
Rådgivningsbehov og -forløb aftales ved første samtale.
Nøgleord er tillid, tryghed og fortrolighed.

Rådgivning til smertepatienter

Jeg er særligt optaget af sexologisk rådgivning til smertepatienter. 70-80 procent af smertepatienter oplever at have problemer med deres seksualitet, og det er vanskeligt at finde hjælp.  Det gælder lidelser som migræne, fibromyalgi, gigt og andre lidelser i bevægeapparatet, lipødem, morbus dercum, multipel sclerose, lichen sclerosus samt en lang række andre. Ydermere kan patienter med smerter efter fraktur (brud), kirurgiske indgreb, sårheling og efter fødsel i en periode være plaget af deres smerter i en sådan grad, at det også påvirker seksualiteten.

Jeg bruger en kombination af afspændingspædagogiske metoder og -behandling kombineret med struktureret samtale om smerter og seksualitet. I rådgivningen kan bl.a. indgå forslag til samlejestillinger, hensyntagende bevægelser, intimitet ift smerterytmer og forslag til alternative stimuli.

Parrådgivning

Jeg rådgiver par med seksuelle problemer, enten hvor sygdom eller et (opstået) sexologisk problem påvirker parforholdet eller hvor problemer i parforholdet påvirker seksualiteten. Jeg bruger struktureret samtale om parrelationer og seksualitet, og har særligt fokus på forbedring af uhensigtsmæssig kommunikation. Vejledning i kropsøvelser og afspændingsteknikker kan indgå i forløbet.

Rådgivning til mænd

Mænd kan søge råd ved sexologiske lidelser som rejsningsbesvær og tidlig sædafgang men vi kan også tale om lyst/ulyst, præstation, seksuelle fantasier, kontakt- og intimitetsproblemer og seksuel identitet. Jeg anvender struktureret spørgeteknik og tilbyder rådgivning baseret på eksisterende viden. Kropsøvelser og afspændingsteknikker kan indgå i forløbet.

Rådgivning til kvinder

Kvinder kan søge råd ved sexologiske lidelser, hvor det mest udbredte nok er smerter ved samleje, men vi kan også tale om generelle problematikker som sex efter fødsel, lyst/ulyst, seksuelle fantasier, kontakt- og intimitetsproblemer og seksuel identitet. Jeg anvender struktureret spørgeteknik og tilbyder rådgivning baseret på eksisterende viden. Kropsøvelser og afspændingsteknikker kan indgå i forløbet.

Læs mere om sådan foregår sexologisk rådgivning.

Priser

  • 700,- kr. for enesamtaler og kropsterapi, 30 procent rabat ved indledende samtale
  • 1.200,- kr. for par (1,5 tim) , 30 procent rabat ved indledende samtale
  • Undervisning på uddannelsessteder, skoler, kollegier m.v. – pris efter aftale

Kontakt

Ring på tlf 2028 6266 eller skriv til michaelloua @ gmail.com, hvis du vil høre nærmere. Se kontaktoplysninger.
Hvem er klinisk sexologisk rådgiver Michael Loua?