Parrådgivning

I min parrådgivning kan du købe forskellige pakker. Jeg kalder dem for udviklingspakke, oprydningspakke, krisepakke, hjælpepakke, kink-pakke og sofapakke. Navnet siger lidt om indholdet. Se mere nedenfor.

Udviklingspakken (par)

Seksuel udvikling af det forpligtende parforhold. Det går fint, men der mangler noget. Skab plads til mere sex og nærvær i dit parforhold. Modning af seksuelle fantasier og drømme trygge rammer.

Indhold: Fokus på udvikling, ressourcer og personlighed. Positiv nysgerrighed og fælles undren. Mod til skam og mod til lyst. Hjælp og redskaber til ’den intime samtale’.
Mål: At få mere glæde, sjov og spænding i sexlivet
Tidsforbrug: Tre samtaler á 1,5 time hver 2. uge med opfølgning efter 1 md og 2 md.
Tidsbestilling: Gå til kontaktsiden

Oprydningspakken (par)

Manglende kærtegn og sjælden sex, manglende opmærksomhed og omsorg i hverdagen, seksuel kedsomhed. Utroskab.

Indhold: Afdækning af udækkede behov, håndtering af afvisning, forståelse af reaktionsmønstre og personlighedstyper. Sex og omsorg som motor for nyt samarbejde i forholdet.
Mål: at få bedre styr på de rammer, der har sendt seksualiteten til tælling: Børn, arbejdspres, miskommunikation m.v. At handle fremadrettet i en presset situation.
Tidsforbrug: Minimum tre samtaler á 1,5 time med to ugers mellemrum og mulighed for forlængelse.
Tidsbestilling: Gå til kontaktsiden

Krisepakken (par og singler*)

Sjælden sex, ingen kærtegn, kropslig kulde, skænderier, masser af vrede og irritation, mistillid, ingen respekt, risiko for utroskab.

Indhold: Støtte og værktøjer til håndtering af følelser og kommunikation, overblik, afdækning af konfliktmønstre og ressourcer, redskaber til at passe på sig selv og hinanden.
Mål: At få styr på de nedbrydende konflikter og bane vej for nye ressourcer til intimitet og nærhed.
Tidsforbrug: Tre samtaler á 1,5 time med en uges mellemrum, derefter fælles beslutning om videre rådgivning evt. med henvisning til samtaleterapi.
Tidsbestilling: Gå til kontaktsiden
* Singler i parforholdskrise kan få hjælp og rådgivning til at forstå konfliktmønstrene, lære konfliktdæmpende kommunikation og ’relationelt selvforsvar’.

Hjælpepakken (singler & par)

Pårørende- og patientrådgivning om sex og seksualitet i forbindelse med kronisk sygdom, handikap eller efter kritisk sygdomsforløb (depression, kroniske smerter, stomi, KOL m.fl.)

Indhold: Forståelse af sygdom/handikap i forbindelse med sex. Sex på andre måder, hjælpemidler, håndtering af skam og tabu.
Tidsforbrug: To samtaler á 1 time (1,5 timer for par) med en opfølgning efter 1 md.
Tidsbestilling: Gå til kontaktsiden

Kink-pakken (singler & par)

Anderledes sex. Pirrende leg eller skræmmende lyster? Skam og tabu. Reaktioner fra kæresten og omgivelserne. Afhængighed eller flere farver på paletten, ny opdagelse eller gammel trang?
BDSM, fetish, sex med flere/swinger men også afklaring og rådgivning ifm bi-sex, homo, trans.

Indhold: Rådgivning ved anderledes sex. Kend dig selv og brug din tænding kreativt. Kommunikation: Hvordan får jeg det sagt?
Mål: Løsningsorienteret. At kunne leve med lyst til med anderledes sex.
Tidsforbrug: Tre samtaler á 1 time (1,5 time for par) med to ugers mellemrum. Mulighed for opfølgning.
Tidsbestilling: Gå til kontaktsiden

Sofapakken (singler)

Få mere ud af din seksualitet, bliv en bedre elsker/elskerinde, mod til nærhed, flirt og kontakt. Bedre kommunikation om sex og følelser. Krop og sansning. Har du tomgang eller spænding i dit sexliv? Åbenhed, grænser, personlig udvikling.

Indhold: Fortrolige samtaler om sex. Efter indledende afklaring vælger vi et tema. Sofapakken giver mulighed for fordybelse og fælles undren. Alle sten kan vendes.
Tidsforbrug: To samtaler á 1 time, med mulighed for opfølgning efter 3 eller 6 md.
Tidsbestilling: Gå til kontaktsiden