Leg med roller

Kategoriseret under Fantasier og tagget med , , , .

Ding. En sms tikker ind, netop som han sætter sig ved bordet i kantinen: ’Ungerne sover hos mormor i nat. Køb en flaske mandelolie, og vær hjemme præcis kl. 18. Din’. Han havde svært ved at koncentrere sig resten af den eftermiddag…

SMS-beskeder kan være meget pirrende og kan bruges især hvis I tør lege. I fantasien og i leg med roller kan jeres bopæl blive til en herregård, beboet af greven og grevinden, kokke og køkkenpiger, staldmester, chauffør, malkepiger, daglejere, og hvor i – stadig i fantasien – afholder selskaber og jagtmiddage med fine gæster. I kan skabe et hotel med uartige gæster og personale, et hospital eller et kloster. Kun fantasien sætter grænser.

Det kan være både sjovt og udfordrende at lægge nye egenskaber til sin person. Rollespil med hinanden giver en mulighed for at afprøve nye sider af sig selv på en både harmløs og alvorlig måde. Det kan samtidig tilføre nyt liv, hvis erotikken er stagneret i ’som vi plejer’.

Uanset om du er grevinde eller stalddreng, hotelportier eller kammerpige, så foregår det hele i soveværelset og I behøver ikke mere end 3 kvadratmeter.

Spørgsmål

Hvilke roller vil passe dig? Den dominerende eller den adlydende, den fine eller den uartige, den sippede eller den brutale?

Har du selv lyst til at lege med roller? Hvad tror du din elskede vil synes om det? Hvad tror du der sker, hvis du præsenterer dine ideer for din elskede? Hvad vi du selv svare, hvis din elskede foreslår dig at lege med jeres roller?

Hvad er det pirrende, det farlige eller det udfordrende?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *