Utroskab

Kategoriseret under Utroskab og tagget med , .

Det er ydmygende at skulle tigge om seksuel tilfredsstillelse, og det vil på et tidspunkt blive lettere at leve med skammen ved at begå utroskab end at leve med denne ubærlige ydmygelse.

Er det utroskab at knalde med en anden end sin partner? Det vil de fleste sige ja til. Er det utroskab, hvis din partner ved, at du knalder ved siden af? Er det utroskab, hvis din partner accepterer at du knalder uden om? Er det utroskab, hvis din partner er med, når du knalder uden om?

Er det utroskab at kysse en anden? Er det utroskab at kysse en anden dybt og inderligt? Er det utroskab at kysse dybt og lidenskabeligt, når partneren, når din elskede er til stede – eller ikke er til stede?

Hvilke regler gælder, når I taler om utroskab? Hvad er det I må og ikke må i jeres forhold? Er I enige og taler om de samme ting? Hvordan er jeres regler opstået?

Er det i orden at have sex med andre? Hvorfor eller hvorfor ikke?

Undersøgelser viser, at 40 procent af voksne danskere har været deres partner utro, dvs. har haft sex med en anden end den faste partner. Om det er et enkelt knald blot én gang uden for forholdet eller om utroskaben breder sig over længere tid med flere partnere vides ikke. Til de 40 procent må også lægges alle dem, som opsøger prostituerede.

Nogle overtræder grænsen en enkelt gang ved firmafesten, på forretningsrejsen eller på konferencen, andre har valgt utroskab som konsekvens af et utilfredsstillende samliv. Men faktum er, at rigtig mange danskere har opsøgt sex og udlever deres lyst andre steder end sammen med den elskede.

Hvorvidt et enkelt julefrokostknald er alvorligt og en trussel mod forholdet må I selv vurdere. Nogle forhold accepterer kys og flirt til anden side, men har forbud mod at knalde med andre. Nogle forhold tåler ikke sex med andre overhovedet, og andre igen kan acceptere sidespring, men vil blot ikke høre om det.

Hvordan kan det være, at vi ikke taler mere om troskab og utroskab, når det er så udbredt? Det er jo næsten en folkesport!

’Jeg var fuld, skat, og så skete det bare, men jeg gør det aldrig igen!’ Det er den mest lamme forklaring, som vistnok er ret udbredt, og alle bilder sig ind, at de tror på det. Hvis du lader dig friste af sex med en anden, så er det fordi at du kan fristes.

En kommentar til Utroskab

  1. Pingback: Noget om tabet af det erotiske kompas og om utroskab | Lysten til lysten

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.